Werkwijze

1

Kennismaken

Allereerst komt Bouwbedrijf Bronckhorst bij u langs om uw wensen op te nemen. Dit is een goed moment om een eerste indruk te krijgen en te brainstormen over uw plannen. Verschillende onderdelen zullen aan bod komen zoals wel of niet vergunningplichtig en materiaalkeuze.

2

Offerte

Bouwbedrijf Bronckhorst zal een passende offerte maken waarin al uw wensen zijn verwerkt. Natuurlijk is het mogelijk om verschillende opties te offreren. Zo kunt u zelf de afweging maken waar uw voorkeur naar uit gaat.  Vervolgens zal in een tweede gesprek de offerte toegelicht worden om zo een duidelijk beeld te geven van de werkzaamheden die Bouwbedrijf Bronckhorst voor u uit zal voeren. Ook zal een start- en/of einddatum afgesproken worden.

3

Aan de slag

Na goedkeuring van de offerte zal op de afgesproken datum gestart worden met de werkzaamheden. Door de “klantgerichte” werkwijze van Bouwbedrijf Bronckhorst zijn, in overleg, kleine wijzigingen in het werk altijd mogelijk. Er zal niet direct met hoge meerwerkkosten worden gerekend. Het gaat er uiteindelijk om dat u nog jaren geniet van de uitgevoerde werkzaamheden en Bouwbedrijf Bronckhorst kunt aanbevelen aan familie, vrienden en bekenden.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

direct aanvragen